Irene Planken – Feel Good Coach

Masterclass Mama in Balans

WAAR

ONLINE

WANNEER

DONDERDAG & VRIJDAG
10:00 UUR & 20:30

KOSTEN

GRATIS
(twv €49)

VOL=VOL

MAX. 25 DEELNEMERS PER DAG
(jouw deelname is anoniem)

Wil jij ook gewoon even tijd voor jezelf?

Even iets voor jezelf
Gewoon even bijkomen. Of dat nu is door even op de bank te zitten, een fijne wandeling te maken, met je hobby bezig te zijn of gewoon even niks.

Altijd maar bezig met anderen
Je bent altijd maar bezig; met je gezin, je werk, je huishouden, met familie en vrienden en ga zo maar door. Het lukt je nog wel om te gaan sporten, maar verder is er weinig dat je echt voor jezelf doet.

De dagen zijn te kort
De dagen hebben 24 uur, maar die hadden van jou wel langer mogen duren. Je komt namelijk tijd te kort. Je wilt zoveel doen en vaak komt er maar weinig van of doe je alles op de automatische piloot.

Weinig energie
De laatste tijd lijkt het wel of je energielevel alleen maar laag is. Je blijft moe. Dat zorgt weer voor een kort lontje. En daar baal je enorm van. 

Herkenbaar?
Voor jou heb ik mijn GRATIS masterclass ‘Mama in Balans’ gemaakt.

Nu nog gratis
Deze masterclass is nu nog gratis, maar omdat het zo waardevol is ga ik er binnenkort wel een prijskaartje aanhangen. Je betaalt dan €49 voor deelname. Dus schrijf je zeker in als je gratis wilt deelnemen. 

Bruikbare tips
Het kost je wel iets, namelijk een uurtje van je tijd. Maar na dit uurtje heb jij heel veel handige tips waarmee je gelijk aan de slag kan gaan en zo meer balans in jouw leven gaat creëren. En er is ook ruimte om vragen te stellen die ik direct beantwoord. Gewoon ook gratis coaching van mij!

Meer tijd voor wat écht belangrijk is
Na deze masterclass heb je meer tijd voor de dingen die écht belangrijk zijn. Om te beginnen: tijd voor jezelf.

Zie ik je dan?

Masterclass Mama in Balans

Praktische info over het webinar

Wat gebeurt er nadat je je hebt ingeschreven voor de masterclass?
Je ontvangt van mij een mail ter bevestiging en een paar dagen voordat het webinar plaatsvindt ontvang je een mail met een link waarmee je naar het webinar kan gaan.

Zien deelnemers elkaar?
Nee, je kan volledig anoniem meedoen. Zelfs ik kan jou niet zien. 

Zien deelnemers elkaars vragen?
Nee, ik ben de enige die jouw vragen ziet. Tijdens het webinar beantwoord ik zoveel mogelijk vragen, maar niemand weet wie de vraag heeft gesteld.

Waarom is het zo anoniem?
Op deze manier voelt iedereen zich vrij om actief deel te nemen aan het webinar, ook de mensen die het niet zo op grote groepen hebben.

WAAR

ONLINE

WANNEER

DONDERDAG & VRIJDAG
10:00 UUR & 20:30 uur

KOSTEN

GRATIS
(twv €49)

VOL=VOL

MAX. 25 DEELNEMERS PER DAG

Wat anderen zeggen over de Masterclass Mama in Balans

“Ik vond het een leuke openhartige webinar met veel handige tips om meteen mee aan de slag te gaan. Ik ervaarde het persoonlijke contact via de chatsessie als heel positief, en het is fijn om te zien dat ik niet de enige ben die worstelt met het moederschap en het vrijmaken van tijd voor mezelf. ”
Esther
"Wauw! Wat ben ik blij dat ik dit webinar op Facebook voorbij zag komen! Ik durf zonder schuldgevoel voor mezelf te kiezen en vaker een moment voor mezelf te pakken waardoor ik een veel leukere moeder én partner ben!"
Marieke
"De voorbeelden die Irene in de masterclass benoemd leken wel over mij te gaan. Zo fijn dat ze gelijk tips geeft en je meteen aan de slag kan hiermee. Het zijn soms hele simpele dingen die een groot verschil kunnen maken, dingen waar je zelf niet direct aan denkt"

Renate

WAAR

ONLINE

WANNEER

DONDERDAG & VRIJDAG
10:00 UUR & 20:30 uur

KOSTEN

GRATIS
(twv €49)

VOL=VOL

MAX. 25 DEELNEMERS PER DAG

Chat openen
Scan de code
Hi!

Wat kan ik voor je doen?